Taidepäiväkirja

Tervetuloa seuraamaan työskentelyäni taiteen parissa. Tämä päiväkirja kertoo työskentelystäni, taiteeni filosofiasta sekä prinsiipeistä, joiden varaan maalausteni arkkitehtuuri rakentuu. 

Klikkaa päiväkirjamerkinnän otsikkoa tai kuvaa!


Olen pohtinut viime aikoina kritiikin merkitystä omalla taidepolullani. Tarvitsenko kritiikkiä? Jos tarvitsen, niin millaista on hyvä ja huono kritiikki? Keneltä hakisin kritiikkiä, jos sitä haluan? Miten kritiikkiä tulisi antaa ja saada?

Onko tyhjän paperin/kankaan kammo sinulle tuttua? Miten päästä eroon siitä? Luulen, että suurin syy pelkoon on se, että odotamme jokaisen aloituksen johtavan mestariteokseen. Omat odotukset luovat paineita. Miten löytää rohkeus ja rentous tekemiseen?

Maalaaminen on minulle sisäinen matka. Lähtökohtaisesti maalaan itselleni, en toisille. Tämä ajatus vapauttaa minut itseni vertailusta toisiin. Maalaaminen on itsensä kohtaamista paljaana kerta toisensa jälkeen. Olen utelias tietämään itsestäni enemmän, näkemään erilaisuutta itsessäni. Olen kokoelma erilaisia piirteitä, joista en itsekään tiedä...