RESONOIVA MAALAUS – Vain muutama siveltimen veto ja tiesin tulleeni kotiin!

Resonoiva maalaus on hyvin henkilökohtaista, asetut siinä itsesi äärelle kuunnellen sisimpääsi. Et hae malleja itsesi ulkopuolelta, vaan sisältäsi. Hiljenny kuuntelemaan omaa ääntäsi ja löytämään oma rytmisi. Hiljentymisellä on tärkeä merkitys tässä prosessissa. Voit hiljentyä keskeneräisen maalauksen edessä ja ihmetellä, mitä ja miten se sinussa resonoi. Hiljaisuudessa herää aavistus siitä, että on ryhdyttävä toimeen. Maalaamisessa on samanlainen perusperiaate kuin yrittäjyydessä – on pistettävä toimeksi. Työ kyllä kertoo, millainen askel on seuraavaksi otettava.

Hiljentyessäsi avaat äänesi taiteilijana. Piirtämällä viivaa avaat kätesi ja mielesi. Tarttumalla siveltimeen virität itsesi ja antaudut luonnollisen rytmisi tempoon. Parhaimmillaan aika menettää merkityksensä, kaikki sujuu kuin tanssi. Tähän virtaan voi taide sinut kuljettaa.

Resonoiva maalaus on menetelmä, jossa sisimpäsi alkaa värähdellä tekemäsi teoksen kanssa ja tunnet olevasi yhtä sen kanssa. Annan Sinulle rauhan ja tilan päästä oman luovuutesi lähteelle.

Maalauksiani kokonaisuudesta SIIRTYMIÄ – TRANSITIONS

Kuvat: Carmen Tomas

HALUATKO OPPIA RESONOIVAA MAALAUSTA, RAKENTAA KUVASTAASEJA TAI OSALLISTUA VOIMAUTTAVAN DRAAMAN TYÖPAJOIHIN?
OTA YHTEYTTÄ! OPETAN JA KOUTSAAN PIENRYHMIÄ JA ANNAN MYÖS YKSILÖOPETUSTA.